DOLAR 32,6035 0.39%
EURO 34,8114 0.2%
ALTIN 2.505,110,85
BIST 9.477,29-0,50%
BITCOIN 20997065,28%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

400 okunma

2021 iF Tasarım Ödülü’nü ViewSonic aldı

ABONE OL
6 Mayıs 2021 13:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Öğrenci soruyor  

Önde gelen küresel görsel çözümler üreticisi ViewSonic, yaratıcı tasarımcılar için geliştirdiği ColorPro Profesyonel Monitörü ile 2021 iF Tasarım Ödülünü kazandı.  ColorPro Profesyonel Monitör, 10.000 başvuru arasında, üstün minimalist tasarımı, gelişmiş kullanıcı deneyimi ve özel ColorProTM Tekerleği ve yerleşik ortam ışığı gibi benzersiz özellikleriyle 2021 iF Tasarım Ödülü’nü almaya layık görüldü.

 

ViewSonic Monitör İş Birimi Başkanı Oscar Lin: "ViewSonic, her zaman ürün mükemmelliği, tasarım ve işlevsellik arasında optimal bir denge kurmak için çaba gösteriyor. Ödüle layık görülen ColorPro monitörümüzü kendi bakış açılarından yeniden tasarlayabilmeleri için kreatif tasarım yapan kişilerle yoğun bir iş birliği yaparak geliştirdik" dedi. Lin, “En yüksek ürün tasarım standartlarına olan bağlılığımızın iF Design Award 2021 tarafından takdir edilmesinden gurur duyuyoruz. Eşsiz renk doğruluğu, kullanıcı merkezli tasarımı ve kullanıcıların harika sanat eserleri yaratmalarına yardımcı olan diğer birçok özelliği ile ColorPro Profesyonel Monitör dünyanın her yerindeki kreatif kişilerin dikkatini çekti" şeklinde konuştu. 

 

Eksiksiz ve doğru renkler

 

ColorPro Profesyonel Monitörün ödüllü özellikleri arasında ColorProTM Tekerleği, yerleşik ortam ışığı ve bir gölgeleme başlığı bulunuyor. ColorPro Profesyonel Monitör, bu özellikleri bir araya getirerek, eksiksiz ve doğru renklerle profesyonel kullanıcı deneyimi, endüstriyel tasarım, donanım ve yazılım entegrasyonu sunuyor. 

 

Profesyonel kullanıcılar için özel olarak tasarlanan ViewSonic ColorPro Profesyonel Monitör, en net renk kalibrasyonunu elde etmek için bir renk sensör alıcısı görevi gören, özel ColorProTM Tekerleğine sahip. Ekranda gösterim (OSD) ayarları için geleneksel olarak monitördeki çok sayıda düğmeyi ayarlama yöntemi yerine, ColorProTM Tekerleği, kullanıcılara bir düğmeye basarak veya kadranı çevirerek tüm OSD ayarlarının doğrudan ve kolay kontrolünü sunuyor. Harici ortam aydınlatmasını en aza indirmek ve renk doğruluğunu sağlamak için monitöre bir gölgeleme başlığı da takılabiliyor. 

 

İş verimliliğini artırıyor

 

Çoğunlukla karanlık oda ortamlarında çalışan profesyonel renk uzmanları ve video grafikerler için ColorPro Profesyonel Monitörün arkasına yerleşik bir ortam ışığı konumlandırılarak, gerektiğinde masaüstü çalışma alanı için yeterli aydınlatma sağlanabiliyor. Monitörün minimalist ayağı ve şık tasarımı, masa üstünde ekstra alan sağlayarak kullanıcılar için iş verimliliğini daha da artırıyor.

 

ColorPro Profesyonel Monitör, endüstri ve çok sayıda sertifika kuruluşu tarafından geniş çapta kabul görüyor. iF Tasarım Ödülü'ne ek olarak, olağanüstü renk üretimi sunarak ve Pantone Matching System (PMS) gereksinimlerini en üst düzey renk doğruluğuyla karşılayan monitör, Pantone onaylı ve Fogra sertifikasına da sahip. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

  reklam ver
ucuz iplik   izmirdeki yurt dışı üniversite firmaları

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Sponsorlar: izmirdeki yurt dışı eğitim firmaları - ucuz iplik - Promosyon şemsiye - nakliyat - Online Diyet - akor - en iyi evden eve nakliyat - düğün dansı - evden eve nakliyat - Lepidolite Healing Properties - Nakliyat