Reyting Tv yazarı olmak istermisin.....? 1 Dakikada üye ol! Aramıza katıl
Zaten bir üyeliğiniz mevcut mu ? Giriş yapın
Reyting Tv yazarı olmak istermisin.....? 1 Dakikada üye ol! Aramıza katıl
Reyting Tv Dünyasına Giriş Yap
Hem Eğitim Mutfağı’nın açılış yapıldı hem de Gastronomi Akademisi’nin temeli atıldı- Güncel Haberler
Kütüphane Haftası’nda üyelerine bol bol okuma fırsatı veren Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri, aynı zamanda CNR Kitap Fuarı’na düzenlediği ziyaretle, öğrencileri yazarlar ve yeni kitaplarla tanıştırdı.
Kütüphane ve kitaplara verdiği değerle adından sıkça söz ettiren Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri, Kütüphane Haftası’nda da üyeleriyle etkinlik yapmayı ihmal etmedi. Her gün “Oku Saati” etkinliği ve zengin kütüphanesiyle kitap okuma alışkanlığının kazandırılmasına katkı sağlayan Bilgi Evleri, kitap ayracı yapımı, kelime sepeti gibi pek çok etkinlikle de çocukların kitaba ve okumaya daha fazla ilgi duymasını sağlıyor.
“ÖĞRENMEK İÇİN OKUMAK ŞART”
Bilgi Evleri Koordinatörü Hacı Toprak yaptığı açıklamada; “Öğrenmeyi sağlayan en önemli iletişim vasıtası okumadır. Bu yüzden kitap okumayı bir görev, bir zorunluluk olarak algılamamalıyız. Hayatımızın bir parçası haline getirmeliyiz. Bu kapsamda Zeytinburnu’nu daha ileriye taşımak Bilgi Evleri’mizin asıl amacıdır. Bu amaçla her yaş, seviye ve zevke hitap edecek zengin bir kütüphaneye sahibiz. Ayrıca çok geniş bir kitlenin katıldığı Geleneksel Kitap Okuma Yarışması’yla da üyelerimizin okuma alışkanlığını artırmak gayesindeyiz.” ifadelerini kullandı.
KİTAP KURTLARI FUARDA
Kütüphane Haftası dolayısıyla etkinliklere katılan üyeler, öğretmenleri eşliğinde hem Bilgi Evleri’nin kütüphane bölümünde hem de bahçelerinde okumanın keyfini çıkardılar. İstanbul'da bu yıl 8'incisi düzenlenen Uluslararası CNR Kitap Fuarı’na da katılan Bilgi Evleri’nin kitap kurdu üyeleri, yazarlarla tanışıp, çantalarını fuardan aldıkları kitaplarla doldurarak gezilerini tamamladılar.
Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı
Yorum Yaz