Temizlik işçisi çöpte bulduğu altınları sahibine teslim etti- Güncel Haberler

Sıradaki içerik:

Temizlik işçisi çöpte bulduğu altınları sahibine teslim etti- Güncel Haberler

e
sv

İbrahim Gündoğan Son Yolculuğuna Uğurlandı- Güncel Haberler

02 Nisan 2022 23:10

İBB Şehir Tiyatroları’nın ve Türk Tiyatrosu’nun değerli sanatçısı İbrahim Gündoğan, Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi’nde düzenlenen bir törenle son yolculuğuna uğurlandı.  

 

Sunuculuğunu Eraslan Sağlam’ın yaptığı cenaze töreninde sırasıyla İBB Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Ayşegül İşsever, İbrahim Gündoğan’ın oğlu Behlül Gündoğan, sanatçılar Uğurtan Atakan, Ali Yaylı, Tarık Şerbetçioğlu, Mehmet Esatoğlu ve Ali İhsan Bozdemir söz aldılar.

 

Oğlu, kendisinin nasıl bir baba ve sanatçı olduğunu anlattı. Sanatçının dostları İbrahim Gündoğan ile nasıl tanıştıklarını, dostluklarını anlattılar, hatıralarını paylaştılar.

 

Tören, kürsüde söz alan dostlarının yanı sıra sanatçılar Emrah Özertem, Can Ertuğrul, Ozan Gözel, Bennu Yıldırımlar, Selçuk Soğukçay, Hüseyin Köroğlu, Aslı Öngören, Zümrüt Erkin, Can Başak, Murat Derya Kılıç, Volkan Ayhan ve Hülya Arslan’ın da aralarında olduğu sanat camiasının yoğun katılımıyla gerçekleşti.

 

İbrahim Gündoğan

1959 yılında İstanbul’da doğdu. Paşabahçe Ferit İnal Lisesi’ni ve İstanbul Belediye Konservatuarı’nı bitirdi.

Nisa Serezli, Halit Akçatepe gibi ustalarla çalıştı. İbrahim Gündoğan, aynı zamanda usta bir seslendirme sanatçısıdır.

Şehir Tiyatroları’nda Rol Aldığı Oyunlar:

Macbeth

Keloğlan

Sultan gelin

Çalıkuşu

İşgal Altındaki Masallar

Zırhlı Kurt

Temizlik Ülkesi

Yaban Ormanı

Benden Sonra Tufan… Olmasın

Barut Fıçısı

Üç kız kardeş

Düşüş

Ali Baba ve Kırk Haramiler

 

Filmografisi

2012-2014 Kurtlar Vadisi Pusu – Mete Aymar

2011-2012 Kuzey Güney – Simay'ın Amcası

2011 Kurt Kanunu – Muharrem

2010 Lale Devri
2009-2010 Kollama – Seslendirme, Tek Türkiye

2009 Kırık Kalpler

2008 Üç Kağıtçılar – Seslendirme

2007 Hakkını Helal Et – Seslendirme

2006 Sevda Çiçeği

2005 Beşinci Boyut

2004 Melekler Adası, Kalp Gözü, Beni Bekledinse

2002 Sır Kapısı, Kınalı Kar

2000 Delikanlı
1999 Yılan Hikayesi

1997 Ruhsar

1994 Mutlugiller

1992 Eda Hanım

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.